Spilproduktion

(fra 9 år og op)

Spilproduktion for begyndere

           

I spilproduktion for begyndere introduceres du gradvist til spil, design og programmering gennem praktiske opgaver i "opfinderens værksted", nye sjove spil i "brætspillets univers" og drag&drop-programmering af dine helt egne computerspil i Game-Maker!

Hver gang kan du tilføje nye skills til dit programmeringssprog og prøve dem af på computeren, hvor du i løbet af semesteret bliver i stand til at tegne og programmere dine helt egne computerspil.

16:00 I Opfinderens værksted stilles du opgaver som: Byg dit bud på fremtidens "bil", Byg et kæmpe-tårn, Byg en kuglebane med loop eller "Byg dit eget rumskib"; konstruktioner som på forskellige måder kan bruges i vores computerspil.

16:45 I Brætspillets univers introduceres du på en legende og eksperimenterende måde til begreber vi skal bruge for at programmere vores egne computerspil.

17:30 Programmering på pc: Introduktion til dagens programmerings tricks - her finder du drag n drop funktionerne og lærer hvordan du bruger dem, og så er det kun fantasien der sætter grænser! Hvordan skal de nye skills bruges i dit helt eget computerspil?

17:45 Hvad har vi nået? Hvad fandt vi ud af?... og hvad fandt vi på?

18:30 Tak for i dag og på gensyn næste uge!

Bedste hilsner fra din underviser på holdet Sophus Ejler Jepsen
Vejen Billedskoles digitale byggelegeplads bestyres af Heidi Müller